Elämyksiä laivalla

Ainutlaatuisen luontonsa lisäksi Itämerellä on kiehtova historiansa, jonka varrelle mahtuu monta jännittävää tarinaa. Ne kuuluvat Viking Gloryn tilojen nimissä tehden kunniaa Itämeren kuuluisille paikoille ja sen rannoilla vaikuttaneille ihmisille. Viking Glorylla matkataan huimapäisten merenkulkijoiden ja kieltolakia uhmanneiden salakuljettajien kuten Algoth Niskan vanavedessä halki maiseman, jota valaisevat tunnetut majakat. Lisää tarinoita on luvassa vuoden varrella, pysy kuulolla!

Tee virtuaalinen kierros

Oletko utelias kurkistamaan lippulaivamme sisätiloihin? Klikkaa itsesi Viking Glorylle!

Suomalaisen startup-yritys MiTalen virtuaaliset videot vievät Itämeren uudelle risteilykeitaalle. Sarjan ensimmäisessä videossa saat esimakua aluksen sisustuksesta ja pääset mm. käväisemään aurinkokannella.

Tähtiä meren yllä

Hyvän ruoan ja palvelun lisäksi Punaiset laivat tunnetaan laatuviihteestään. Viking Glorylla sädehtivät viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet.

Ajankohtaisia live-artisteja, laadukasta tunnelmamusiikkia, hauskoja tapahtumia ja tuoreita viihdeteemoja – laatuviihde kuuluu aina matkasi hintaan. Viking Glory viihdyttää aikaisille aamutunneille saakka, mutta laivalla voi yhtä lailla nauttia saariston rauhasta, jos sitä on tullut etsimään.

Viihde Viihde

Ruoka & juoma

Unohda jonotus ja yksitoikkoiset menut. Viking Glorylla purjehdit monipuolisten makuelämysten maailmaan. Valittavanasi on kymmenen ravintolaa, joiden tarjonta ei jätä kokenuttakaan kulinaristia kylmäksi.

Laivalta löydät yllätyksellisiä konseptiravintoloita sekä trendikkäitä, tunnelmallisia ruokapaikkoja. Ja tietenkin klassisen buffetin, jonka antimissa maistuu Ruotsin kokkimaajoukkueen kansainvälisesti palkittu osaaminen. Myös juomamenut on harkittu tarkkaan. Haluatko juhlistaa ateriaasi ainutlaatuisella vuosikertaviinillä vai sammuttaa janosi ahvenanmaalaisen pienpanimon käsintehdyllä maltaisella? Viking Gloryn ravintolat täyttävät toiveesi. Merellä nautit tasokkaista ravintolaelämyksistä murto-osalla siitä hinnasta, mitä vastaavista maissa maksaisit. Ateriasi kruunaa upea näkymä yli luotojen, saarten ja ulapan.

Ruoka & juoma Ruoka & juoma

Merihintaisia laatuostoksia

Viking Gloryn valtava, valoisa tax-free-myymälä on todellinen shoppailijan seitsemäs taivas. Etenkin, kun hintataso on jopa 40 % alhaisempi kuin maissa.

Lippulaivamme tax-freen valikoima on hengästyttävä – huippumuotia, viinikellarien aarteita, suurten samppanjatalojen parhaita kuplivia, vietteleviä tuoksuja ja korkealaatuista kosmetiikkaa, suussa sulavia suklaita ja muita makeisia sekä linjakkaita designesineitä. Oletko vailla viinisuositusta, haluatko löytää omasi kauden trendiväreistä, kaipaatko pukeutumisvinkkejä tai etsitkö jotakin tiettyä tuotetta? Koulutettu myymälähenkilökuntamme auttaa sinua enemmän kuin mielellään!

Laivakissa tavattavissa!

Ville Viking, merten mukavin laivakissa ja kaikkien lasten kaveri on tassutellut tiensä myös uudelle aluksellemme. Ville toivottaa tenavat tervetulleiksi Viking Glorylle lämpimän halauksen kera.

Kuten kaikilla Punaisilla laivoilla, ovat lapset Viking Gloryllakin kunniavieraita. Pienimpiä viihdyttävät leikinohjaajat ja leikkipaikat, isommille on sisustettu oleilunurkkauksia omine aktiviteetteineen. Ja kun koulut sulkevat kesällä ovensa, avautuu jännittävä Adventure Island -seikkailusaari täynnä tekemistä. Leikkitilojen kupeessa on viihtyisiä istuinryhmiä, joissa vanhemmat voivat seurata lasten touhuja vaikkapa kahvikupillisen äärellä.

Uutta matkustusmukavuutta

Viking Grace on matkustusmukavuudessa omaa luokkaansa. Viking Gloryn hyttidesign ja ylelliset vuoteet nostavat tasoa entisestään.

Viking Gloryn hytit ovat kelluvia hotellihuoneita, joiden korkealuokkaiset vuoteet, muhkeat peitot ja tyynyt sekä laadukkaat liinavaatteet takaavat Itämeren parhaat yöunet. Hyttikategoriat ja hintaluokat ulottuvat viihtyisistä perushyteistä tilaviin, ylellisiin luksushytteihin. Voit myös lisätä merimatkaasi hieman luksusta tilaamalla hyttiisi tervetulolahjan, kuten pullollisen kuplivaa.

Lue lisää Lue lisää

Inspiroivia kokouksia

Tervetuloa moderneihin, muunneltaviin kokoustiloihimme! Meri on inspiroiva kokousympäristö – Viking Gloryn kokousosastolla olemme ottaneet siitä kaiken irti.

Merinäköala avartaa ajatuksia ja ruokkii luovuutta. Ulappa synnyttää isoja ideoita. Loimme yhdessä Koncept Stockholmin sisustussuunnittelijoiden kanssa huomisen kokousympäristön, joissa muunneltavuus yhdistyy tarkoituksenmukaisuuteen. Kokousosastomme koostuu tiloista, jotka mukautuvat erilaisten ryhmien tarpeisiin ja kutsuvat vuoropuheluun.

Kokoukset Kokoukset