Ruoka & juoma

Unohda jonotus ja yksitoikkoiset menut. Viking Glorylla purjehdit monipuolisten makuelämysten maailmaan. Valittavanasi on kymmenen ravintolaa, joiden tarjonta ei jätä kokenuttakaan kulinaristia kylmäksi.

Laivalta löydät yllätyksellisiä konseptiravintoloita sekä trendikkäitä, tunnelmallisia ruokapaikkoja. Ja tietenkin klassisen buffetin, jonka antimissa maistuu Ruotsin kokkimaajoukkueen kansainvälisesti palkittu osaaminen. Myös juomamenut on harkittu tarkkaan. Haluatko juhlistaa ateriaasi ainutlaatuisella vuosikertaviinillä vai sammuttaa janosi ahvenanmaalaisen pienpanimon käsintehdyllä maltaisella? Viking Gloryn ravintolat täyttävät toiveesi. Merellä nautit tasokkaista ravintolaelämyksistä murto-osalla siitä hinnasta, mitä vastaavista maissa maksaisit. Ateriasi kruunaa upea näkymä yli luotojen, saarten ja ulapan.

Pirtukeisarin krouvissa

Algoth’s on nimensä velkaa kuuluisalle pirtun salakuljettajalle Algoth Niskalle. Erotuksena muista 1900-luvun alun salakuljettajaruhtinaista, jotka usein toimivat maista käsin, toimi Algoth kokonaisen pikavenelaivaston kapteenina. Hänet tunnettiin tyylikkäänä, seikkailijan charmia säteilevänä herrasmiehenä, joka niitti kunniaa myös Suomen jalkapallomaajoukkueessa.

Algoth’sissa, Viking Gloryn omassa salakapakassa, nautitaan täydellisistä cocktaileista rennossa ja intiimissä ympäristössä. Jokaisella juomasekoituksella on oma tarinansa, jonka baarimestari mielellään kertoo. Algoth’sin varauskalenterissa on omia aikoja myös yksityisille ryhmille.

Itämeren ensimmäinen kauppahalli

Kun lapset haluavat pizzaa ja aikuisten tekisi mieli kotiruokaa suunnaksi kannattaa ottaa kansi 10 ja Market! Merellisessä Marketissa herkkuja on tarjolla kauppahallin tapaan, ruokakojuissa ja -tiskeillä. Pizzan ja kotiruoan ohella valittavana on kansainvälisten keittiöiden makuja pohjoismaisella twistillä sekä laivan oman leipomon valmistamia leivonnaisia. Marketin antimia voi myös ottaa mukaan. Vietä kahvihetki kannella tai nauti kupponen kuumaa ja tuore aamiaissämpylä autossasi, autorampin laskeutumista odottaessasi!

Julkistamme lisää viihdeuutisia pian!

Tilaa uutiskirje