Ruoka & juoma

Unohda jonotus ja yksitoikkoiset menut. Viking Glorylla purjehdit monipuolisten makuelämysten maailmaan. Valittavanasi on kymmenen ravintolaa, joiden tarjonta ei jätä kokenuttakaan kulinaristia kylmäksi.

Laivalta löydät yllätyksellisiä konseptiravintoloita sekä trendikkäitä, tunnelmallisia ruokapaikkoja. Ja tietenkin klassisen buffetin, jonka antimissa maistuu Ruotsin kokkimaajoukkueen kansainvälisesti palkittu osaaminen. Myös juomamenut on harkittu tarkkaan. Haluatko juhlistaa ateriaasi ainutlaatuisella vuosikertaviinillä vai sammuttaa janosi ahvenanmaalaisen pienpanimon käsintehdyllä maltaisella? Viking Gloryn ravintolat täyttävät toiveesi. Merellä nautit tasokkaista ravintolaelämyksistä murto-osalla siitä hinnasta, mitä vastaavista maissa maksaisit. Ateriasi kruunaa upea näkymä yli luotojen, saarten ja ulapan.

Viking Terrace, ainoa laatuaan Itämerellä

Miltä kuulostaisi yhdistelmä tyylikästä kattobaaria, rentoa terassiravintolaa ja upeita merimaisemia? Kaikkea tätä on tarjolla kannella 11, missä aukeaa Itämeren ensimmäinen aito roof top terrace. Viking Terrace on kesäkeidas, joka palvelee aamuvarhaisesta pikkutunneille asti. Tarjolla on Premium-aamiaista, kesäisiä annoksia grillistä ja tietenkin raikkaita juomia. Ilta-aikaan tunnelmasta huolehtivat DJ:t ja trubaduurit. Laajalla terassialueella on 202 istumapaikkaa ja 54 mukavaa aurinkotuolia. Tuulilta suojaavan lasituksen ja infrapunalämmityksen ansiosta Viking Terracella kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn.

Mimmi's & The Buffet

Purjelaivoilla maailmaa kiertäneen merenkulkija-kokki Wilhelmina ”Mimmi” Widbomin mukaan nimetyssä Mimmi’sissä herkuttelet rennosti. Haukkaa mehevä burger tai pihvi, valitse lautaselle tuoretta kalaa tai raikas salaatti ja nauti päälle annos makeaa The Buffetin jälkiruokapöydästä. Astu sisään, Mimmi’siin et tarvitse pöytävarausta!

Maistuvan buffetin lisäksi voit myös nauttia laivan kauneimmasta merinäköalasta. Kerää suosikkisi noutopöydästä ja nauti maukkaista alku- ja pääruoista sekä hevosenkengän muotoisesta runsaasta jälkiruokapöydästä, vegaanisia herkkuja unohtamatta. Viini, olut, virvoitusjuomat ja kahvi sisältyvät hintaan.

 

Kobba & Fyren

Saariston keidas ja Itämeren ensimmäinen pyörivä chambre séparée 220 asteen näkymillä!

Viking Gloryn rento ja tunnelmallinen bistrotyylinen ravintola Kobba tarjoaa sinulle henkeäsalpaavan kauniit maisemat ja houkuttelevan menun, täynnä maistuvia annoksia sekä pienemmässä että suuremmassa koossa. Yhdistele makusi mukaan ja kokoa oma ateriasi. Fyren on lasitettu ja pyörivä chambre séparée pienemmille ryhmille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä lyömättömän upeista saaristonäkymistä.

Fyren on varattavissa enintään 12 hengen aamiaista tai päivällistä varten. Kabinetissa voi myös järjestää tyylikkään cocktailtilaisuuden enintään 26 hengen ryhmälle. Tarjoilun voi valita huolellisesti mietityistä paketeista, esimerkiksi Scandinavian Afternoon Tea Break, Fyren Champagne Break tai Fyren Seafood Break.

Varaustiedustelut: 0800 – 412 412

Pirtukeisarin krouvissa

Algoth’s on nimensä velkaa kuuluisalle pirtun salakuljettajalle Algoth Niskalle. Erotuksena muista 1900-luvun alun salakuljettajaruhtinaista, jotka usein toimivat maista käsin, toimi Algoth kokonaisen pikavenelaivaston kapteenina. Hänet tunnettiin tyylikkäänä, seikkailijan charmia säteilevänä herrasmiehenä, joka niitti kunniaa myös Suomen jalkapallomaajoukkueessa.

Algoth’sissa, Viking Gloryn omassa salakapakassa, nautitaan täydellisistä cocktaileista rennossa ja intiimissä ympäristössä. Jokaisella juomasekoituksella on oma tarinansa, jonka baarimestari mielellään kertoo. Algoth’sin varauskalenterissa on omia aikoja myös yksityisille ryhmille.

Itämeren ensimmäinen kauppahalli

Kun lapset haluavat pizzaa ja aikuisten tekisi mieli kotiruokaa suunnaksi kannattaa ottaa kansi 10 ja Market! Merellisessä Marketissa herkkuja on tarjolla kauppahallin tapaan, ruokakojuissa ja -tiskeillä. Pizzan ja kotiruoan ohella valittavana on kansainvälisten keittiöiden makuja pohjoismaisella twistillä sekä laivan oman leipomon valmistamia leivonnaisia. Marketin antimia voi myös ottaa mukaan. Vietä kahvihetki kannella tai nauti kupponen kuumaa ja tuore aamiaissämpylä autossasi, autorampin laskeutumista odottaessasi!

Julkistamme lisää viihdeuutisia pian!

Tilaa uutiskirje